top of page

ONZE GIETVLOEREN

CEMENT-BASE GIETVLOER

Opzoek naar een robuuste en industriële vloer met een natuurlijke look en feel? Dan heb je die nu gevonden in de vorm van onze cement-base gietvloer. Uit te voeren in elke kleur maar het mooist in alle grijstinten.

IMG_0901.JPG

PU-GIETVLOER UNI KLEUR

Onze PU-gietvloer is geschikt voor alle ruimtes in huis. Hou je van modern en strak? Dan is de PU-gietvloer uitermate geschikt. De PU-gietvloer is uit te voeren in alle kleuren en alle kleuren zijn te combineren. In combinatie met het juiste tapijt is door de echte interieur freaks makkelijk een landelijke sfeer te creëren.
Ook in de badkamer is de PU-gietvloer uitermate geschikt door de vloeistofdichte eigenschappen.

IMG_0348.JPG

PU-GIETVLOER BETONLOOK

Door twee kleuren PU-gietvloer te combineren ontstaat er een betonlook effect. Zoals op de afbeelding hiernaast te zien kun je het ook omschrijven als rokerig of gewolkt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Alle combinaties zijn mogelijk. Voor inspiratie kun je altijd langs komen of we komen naar jou met samples. Het is ook mogelijk om een sample op te sturen. Voor contact, klik hier

BETON-CIRE

Beton-cire is geschikt voor zowel wand als vloer. Het door ons gebruikte systeem wordt aangebracht in minstens 6 lagen. Door het materiaal dat wij gebruiken is de vloer of wand na het aanbrengen van de tweede laag al waterdicht, waardoor beton-cire ook uitermate geschikt is voor badkamers. Mocht je de beton-cire bijvoorbeeld alleen ter decoratie in de huiskamer willen, wordt het voordeliger. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte op maat.

IMG_1042.JPG

COATING VLOER

Onze coatingvloer is een snelle en betaalbare oplossing om de vloer van jouw magazijn, garage, werkplaats of fabriek een fris en representatieve uitstraling te geven welke ook goed bestand is tegen chemicaliën. (Betrapt... het model op de foto ben ik.)

image1.png

REPARATIE EN ONDERHOUD

Als je in het verleden al een gietvloer hebt laten leggen en denkt dat deze aan vervanging toe is of je hebt een huis gekocht waar al een gietvloer in ligt met gebruikerssporen, kunnen wij deze er weer als nieuw uit laten zien. De kosten voor het opnieuw coaten van de vloer zijn aanzienlijk lager dan het laten leggen/gieten van een nieuwe vloer. De kosten hiervan laten berekenen? Neem contact op.

EGALISEREN

Ook op het gebied van egaliseren hebben we veel ervaring. Soms zijn vloeren helaas in een te slechte conditie om te kunnen starten met de gietvloer. In dat geval moet er eerst geëgaliseerd worden. Ook als er over plavuizen/tegels gegoten wordt, is het nodig om eerst te egaliseren. Ook als je geen gietvloer bij ons besteld komen we graag de vloer vlak maken voor andere bedekkingen. Met onze pomp egaliseren we makkelijk 2000 vierkante meter per dag.

Een solide basis voor jouw project.

1DFE1441-B03B-4F6F-BFE4-611CC545D778.hei
bottom of page