top of page
IMG_3029.jpeg

Epoxyvloeren

Epoxyvloeren worden vooral gebruikt voor industriële toepassingen.

Een industrievloer moet vooral functioneel zijn: sterk, kras- en slijtvast, antislip, bestand tegen chemicaliën & ander vocht en mechanisch belastbaar. Onze epoxy-oplossingen voldoen aan deze eisen. Epoxyvloeren zijn niet alleen functioneel maar zien er ook strak en fris uit. Ook is het mogelijk uw logo of teksten in de vloer te verwerken.

751C8725-C594-4B3D-A774-59D15351C7F5.hei

Coatingvloeren

Onze coatingvloer is een snelle en betaalbare oplossing om de vloer van uw magazijn, garage, werkplaats of fabriek een frisse en representatieve uitstraling te geven. De coatingvloer is ook goed bestand tegen chemicaliën. Als je in het verleden al een gietvloer hebt laten leggen en denkt dat deze aan vervanging toe is of je hebt gebruikerssporen, kunnen wij deze er weer als nieuw uit laten zien. De kosten hiervan laten berekenen? Vraag een offerte aan.

1DFE1441-B03B-4F6F-BFE4-611CC545D778.hei

Egaliseren

Ook op het gebied van egaliseren hebben we veel ervaring. Soms zijn vloeren helaas in een te slechte conditie om te kunnen starten met de gietvloer. In dat geval moet er eerst geëgaliseerd worden. Ook als er over plavuizen/tegels gegoten wordt, is het nodig om eerst te egaliseren. Wij egaliseren tot 2000 M2 per dag. Neem contact op voor een offerte op maat.

IMG_1117.jpeg

Projectvloeren

Gietvloeren en coatingvloeren zijn erg geschikt als bedrijfsvloeren. We komen steeds vaker bij kantoren, showrooms, horeca en opslagruimtes. Daar pakken we het hele project aan en kunnen de gehele locatie voorzien van een gietvloer, coatingvloer en/of egalisatie. Doordat de vloeren naadloos en strak zijn, zijn ze gemakkelijk schoon te houden. De vloeren zijn heel sterk en dus goed belastbaar. Weten hoe we jouw projectvloer kunnen realiseren? Neem contact op of vraag een offerte aan.

bottom of page